Ma US Fa'ato'aga Fa'ato'aga/Meafaigaluega Fa'ato'aga-Fa'atuputeleina, Fa'asologa ma Va'aiga (2020)

O le "Global and US Precision Agriculture/Agricultural Equipment Market Report" o loʻo tuʻuina atu ai faʻamatalaga e uiga i pisinisi a le lalolagi, e aofia ai faʻamatalaga taua ma faʻamaumauga.O lenei suʻesuʻega na suʻesuʻeina auiliili ai le maketi o le lalolagi, e pei o le faʻasologa o fale gaosi oloa, faʻatau oloa, gaosiga, ma le faʻatauga o mea taufaatoaga / faʻatoʻaga maketi maketi i le Iunaite Setete, ma suʻesuʻeina vaega autu o le tele o maketi.O lenei su'esu'ega atamai e maua ai fa'amaumauga fa'asolopito mai le 2020 i le 2025.
O su'esu'ega talu ai nei i luga o le fa'ato'aga fa'ato'aga/mea fa'ato'aga maketi i le Iunaite Setete ua su'esu'eina ma le toto'a mea e taua i le fa'alauteleina o maketi ma e mafai ona fesoasoani i kamupani ia maua se avanoa fa'atauva i pisinisi tu'usa'o.O loʻo faʻamatalaina ai atinaʻe tetele o le lalolagi, taʻiala lautele ma faʻamoemoega e tusia ai fuafuaga lelei pisinisi.
O lenei pepa o loʻo i ai se auiliiliga atoa o lenei pisinisi pisinisi, e aofia ai faʻauluuluga autu o le tuputupu aʻe, faʻalavelave ma avanoa e aʻafia ai le malosi o maketi i totonu ole taimi faʻatulagaina.
E le gata i lea, o loʻo tuʻuina atu ai faʻamatalaga faʻasoa maketi ma tala faʻatatau e fesoʻotaʻi ma fua faatatau o le tuputupu aʻe i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga.Mafaufau i le faʻamaʻi COVID-19, o loʻo tuʻuina mai e le lipoti ni taʻiala lautele mo le faʻatagaina o paaga e faia faʻaiuga faʻamaonia e faʻafetaui i le le mautonu o pisinisi.
O fa'ailoga autu mai le US Precision Agriculture/Agricultural Equipment Market Report:
I mea uma, o le "US Precision Agriculture/Agricultural Equipment Market Report" o loʻo faʻatautaia se suʻesuʻega atoatoa o le alamanuia e ala i vaega laiti eseese, ma tuʻuina atu auala loloto faʻatau ma sapalai filifili mo le aufaioloa i luga, tufatufaina ma tagata faʻatau i lalo i lenei pisinisi pisinisi. .Toe iloilo..
E ala i le fa'atotonugalemu o fa'asalalauga tetele uma ma a latou 'au'aunaga i se nofoaga e tasi, matou te fa'afaigofie au lipoti o su'esu'ega maketi ma fa'atauga au'aunaga e ala i se fa'avae tu'ufa'atasi.
O le lipoti "thiacloprid market" e aofia ai le vaʻaiga lautele o maketi ma tuʻuina atu faʻamatalaga i le atinaʻeina o pisinisi, le tele o maketi ma sea.O le lipoti na faʻaalia ai foʻi le faʻatupulaia o faʻamoemoega o le faʻailoga thiacloprid i le lalolagi atoa.
O le lipoti "Mushroom Cultivation Technology Market" e aofia ai le vaʻaiga lautele o maketi ma tuʻuina atu faʻamatalaga i le atinaʻeina o pisinisi, maketi tetele ma sea.O le lipoti na faʻaalia ai foi le faʻatupulaia o faʻamoemoega o le ginkgo i le lalolagi atoa.
O le lipoti "Irrigation Automation Market" e aofia ai le vaʻaiga lautele o maketi ma tuʻuina atu faʻamatalaga i le atinaʻeina o pisinisi, le tele o maketi ma sea.O loʻo faʻamamafaina foi e le lipoti le faʻatupulaia o faʻamoemoega o le maketi o faʻamaʻi i le lalolagi atoa.
O le lipoti "Triflumesulfuron Sodium Market" e aofia ai le vaʻaiga lautele o maketi ma tuʻuina atu faʻamatalaga i le atinaʻeina o pisinisi, le tele o maketi ma sea.O loʻo faʻaalia foi e le lipoti le faʻatupulaia o faʻamoemoega o Trifl i le lalolagi atoa.
O le lipoti "Smart Planting Agriculture Market" e aofia ai le vaʻaiga o maketi ma tuʻuina atu faʻamatalaga i le atinaʻeina o pisinisi, le tele o maketi ma sea.O loʻo faʻaalia foi e le lipoti le faʻatupulaia o faʻamoemoega o telefoni feaveaʻi a le lalolagi.


Taimi meli: Tes-01-2020